goed idee, bedankt voor het recept. Ik zit hier ook met vreselijk veel appels en peren, maar pectine, heb je daar een alternatief voor, ik denk niet dat ik dat hier op de berg kan krijgen...
Severien: Ik gebruikte gewone suiker. Marieke: Ik heb geen idee. Misschien een reden om eens bij je buurvrouwen om raad te vragen? Jam zal toch wel overal gemaakt worden?
Ik maakte gisteren ook appelconfituur! Wel de kalorie-bom-versie met 900g suiker. Deze lijkt me iets lijnvriendelijker. Gebruik je minuutsuiker?
BeantwoordenVerwijderengoed idee, bedankt voor het recept. Ik zit hier ook met vreselijk veel appels en peren, maar pectine, heb je daar een alternatief voor, ik denk niet dat ik dat hier op de berg kan krijgen...
BeantwoordenVerwijderenSeverien: Ik gebruikte gewone suiker.
BeantwoordenVerwijderenMarieke: Ik heb geen idee. Misschien een reden om eens bij je buurvrouwen om raad te vragen? Jam zal toch wel overal gemaakt worden?
Mjammie
BeantwoordenVerwijderenAppelconfituur ... nog niet geprobeerd ... maar ons boomke hangt vol, dus ik ga het zeker eens testen!
BeantwoordenVerwijderen