Stofjesreclame voor Gent

De Sleepstraat is maar één voorbeeld.
Maar er zijn zo nog een aantal Turkse winkels met super-goedkope stof (vanaf € 1, € 4 is min of meer een normale prijs, € 10 is al duur, fleece in alle kleuren is € 4).
In de Sleepstraat zitten er 3 winkels met een gelijkaardig aanbod.
Niet alles (85 % !) voldoet aan onze smaak (teveel polyester) maar als je die wegdenkt kom je met een zware zak terug buiten.
En nog iets belangrijks: ze hebben ook allemaal goedkope ritssluitingen (50 cent per stuk), garen, bias band, … waar de gewone winkels niet tegenop kunnen.De rode bolletjesstof is jammergenoeg geen katoen. (Ik heb er wel een rok mee gemaakt.)

4 opmerkingen:

Miss Stik zei

Hier in Schaarbeek zijn er veel Turkse stoffenwinkels. Maar ik geloof 100% polyester. Niks interessants dus. Op de markt vind ik wel bijna altijd katoen of fleece aan 1 euro de meter. Twee mannen die maar enkele rollen meehebben, kieskeurig moet je dus niet zijn, maar ideaal voor een uitprobeersel. Ik vrees dat ze 'van de camoin gevallen zijn'. De rollen toch.

♥Ilse♥ (Rood met witte stipjes) zei

Ik ga ook geregeld naar die winkels in de Sleepstraat, zijn er nog turkse stoffenwinkels ergens anders in Gent waar jij van weet?

Kamiel en Odille zei

Ja, in de Wondelgemstraat zitten er ook 2 maar die vind ik minder leuk. Bij eentje is er wel mooie ribfluwelen stof (weinig keus in kleuren dacht ik).

severien zei

ai ai, eerst mijn collectie stofkes thuis opdoen, en dan pas naar de sleepstraat! :)