Naaisels van een Meisje

O ze wil soms zo graag iets maken.
Maar het is allemaal zo moeilijk.
Waarom wordt er op de basisschool toch geen handwerkles meer gegeven?

Ze heeft in de kerstvakantie tenminste weer eens kunnen oefenen met Word, tafels, bijvoeglijke naamwoorden, stoffelijke naamwoorden, vraagstukken, wereldoriëntatie, hoofdrekenen tot 10 000
zelf iets te naaien!

Eén bloemetje (= cirkel) + 1 klein lapje vilt + 2 lapjes vilt = 1 naaimapje

5 opmerkingen:

vicarno's mama zei

heerlijk zo'n creatieve dochter, ze weet de kleuren wel fraai te combineren! (en die handwerkles, stom vind ik dat, dat zou terug moeten... Bij Vic ((die vanaf dinsdag naar school gaat)), hebben ze wel handwerkles, gelukkig!)

Michaja zei

Wat goed zeg!! Hoe oud is ze?
Mijn oudste had van opa een heel leuk kado gehad, een vilten doosje zelf naaien (met de hand) van de Hema. Maar dat is nog best lastig hoor voor een dame van 6 jaar. En om heel eerlijk te zijn ben ik niet zo van dat geduldwerk dus we zijn er aan begonnen maar hebben het maar even weg gelegd want anders had ik het hele doosje zelf gemaakt en dat was natuurlijk niet de bedoeling!
Fijne avond
Michaja

kamielandodille@hotmail.com zei

Michaja, ze is al 9. Dus als 't er nu niet van komt … Maar 't vergt inderdaad héél veel geduld. En niet te kritisch zijn …
Ook niet samen hetzelfde doen. Dat deed ik eerst maar dan werd ze gefrustreerd omdat het bij haar zo langzaam ging …

elisanna zei

Leuk! Onze dochters zijn ook graag aan het prutsen met naald, draad en wat vilt.

Nele zei

Prachtig!! Het zou zo in een winkeltje passen, he? Ik vind die steekjes met rode draad echt goed gekozen, past perfect bij alles.