We gaan naar zee en we nemen mee … (deel 3)

… een strokrans en lijmpistool.





Ja!
Lach niet zo, ik had dat mee naar zee.
Kamiel weigerde in eerste instantie dat in de auto te doen maar uiteindelijk ging het toch mee. 

Aan zee werd een lading takken aangesleept maar die bleken te nat te zijn om te lijmen dus we moesten ons weer behelpen met haakkatoen (van haken kwam dus niks).

Terug thuis kwam de pot witte verf er aan te pas.

De rest van de takken werden alsnog verlijmd tot een andere krans.





5 opmerkingen:

lenteroos zei

Leukleukleukleuk - je moet maar op het idee komen - ik heb iets leuks gezien, vergelijkbaar maar dan met gevonden schelpjes op een piepschuim krans geplakt - alleen heb ik geen lijmpistool mee - whahahha... Leuk klusje om thuis af te maken dus - O nee, oeps, eerst verbouwing af maken zucht...

Marieke zei

wat een geweldig idee, hier in de bossen takjes genoeg en gelukkig mijn lijmpistooltje mee, dank je voor het goede idee!

Unknown zei

@Lenteroos: Let op met piepschuim. Bij mijn weten moet je er eerst iets anders overheen doen (bijvoorbeeld een stuk stof eromheen wikkelen), anders blijft het niet plakken.
Een schelpenkrans staat trouwens ook nog op het menu maar dan moeten de schelpen goed schoon zijn, anders ruik je in de winter nog de zee in huis …
Ik heb er een aantal jaren geleden ook al eens een gemaakt.

Marijke zei

dat ziet er schoon uit! Heb je er na het wit spuiten nog iets bijop gekleefd? En hang je die krans of is dat niet sterk genoeg en moet hij plat liggen? Je maakt mooie dingen!

Unknown zei

@Marijke: Dank je.
Ik heb het niet met een spuitbus geverfd maar met een grove borstel.
Zo'n krans is zeker sterk genoeg om te hangen. Zelfs met schelpen (en die zijn best zwaar) lukt dat.