Die ochtend bij een Naaimachinewinkel …

… zagen we dit!
Ai, zou dit effect hebben?
(Locatie: ergens in Middelburg, Nederland)13 opmerkingen:

Pluisje zei

Oei, dat ziet er niet zo goed uit. Hoewel ze gelijk hebben met hun berichtje... Misschien willen ze gewoon even hun punt duidelijk maken voordat ze terug verder gaan?

Ingrid zei

Die van Ikea ontbreekt nog uit hun collectie...

Ingrid zei

Die van Ikea ontbreekt nog van hun collectie :P

la merlette blanche zei

Haha, die vind ik wel hilarisch!

vee zei

inderdaad, mijn vriendin heeft die van haar na enkele weken terug naar ikea gebracht (wel geen probleem)

mama saartje zei

Wel, ik zou daar dus eigenlijk al ni willen kopen (hoewel ik een pfaff heb).

JoChapeau zei

Echt ??? Hahahaha !

Lies: zei

oeps, en mag dat dan wel, is dat niet in strijd met een of andere wet? Bij mij heeft dat toch ook niet het gewenste effect vrees ik.

hilde@home zei

Mega! Maar ze hebben wel gelijk! Kreeg hier een vriendin over de vloer om haar op weg te zetten met haar machientje van den aldi, en oh my god ... wat een vreselijk ding!!!

Karla zei

Hihi, een goeie en duidelijke zet van die winkel!

Tante Jannie zei

LOL! Mijn eerste naaimachine is een Singer van bij Kruidvat. Het is niet een enorm geavanceerde machine (geen siersteken etc) maar hij functioneert perfect! Heb er sinds een paar maanden een retro model Singer bij gekocht voor de extra steken maar mijn Kruidvat-Singer werkt super!

Misschien hebben ze wel gelijk over het merk 'Lifetec' maar persoonlijk vind ik het een beetje kinderachtig om op deze manier mensen over te halen een machine in hun winkel te gaan kopen. Ik zou daar dus niet binnengaan :-)

BIEN MAAKT zei

Hahah wat een stunt!!!

Brenda zei

Stiekem vind ik het wel grappig. Want in dit geval is goedkoop vaak duurkoop. Wil je echt wat kunnen heb je een wat duurdere machine nodig ivm kracht van de motor etc. Maar of je het nu op deze manier moet doen....???